Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph) 15 Şubat 2013

Etiketler :

Vizyon Şubat 2013...
2013 vizyonunun eğlenceli animasyonlarından olan Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph)’ten yeni bir Türkçe dublajlı fragman daha yayınlandı. Görev aldığı atari oyununda sürekli duvar kırmaktan ve kötü adam olmaktan bıkan Ralph'in oyundan oyuna gezdiği maceraları konu alan filmin tarihi de 2012 Kasım'ında,n okulların tatil döneminde olduğu 15 Şubat 2013'e ertelendi.


Yönetmenliğini The SimpsonsFuturama gibi "büyükler için çizgi film" üreten Rich Moore'un üstlendiği filmin senarsitleri ise Phillip Johnston ve ilk işine imza atan Jennifer Lee. Walt Disney Animation Studios yapımcılığında hayata geçirilen şeker tadındaki film, 3 boyutlu seçeneği ile sinemalarda olacak.

Oyunbozan Ralph
Beyazperde
Basın
Üyeler

Özet & detaylar


Atari oyununun bina yıkan 'kötü adamı' rolündeki Ralph, hem yıllardır aynı işi yapmaktan sıkılmış hem de oyunun iyi adamı tamirci 'Felix' gölgesinde kalmaktan bıkmıştır. Bu arada da tüm övgüleri Felix toplar. Ralph artık iyi bir kahraman olmak ister ve diğer video oyunları arasında gidip gelmeye başlar. Fakat oyundan oyuna atlarken yol açtığı bir kaza Sugar Rush oyununu tehlike altında bırakan bir düşmanı serbest bırakır. Şimdi kahraman olma fırsatı onda mıdır?
Walt Disney'in eğlenceli animasyonu 3D versiyonuyla vizyona girecek.
Orijinal adı
Wreck-It Ralph
İlginç bilgiler
8 başlık
Dağıtımcı
UIP Türkiye
Türkiye Box Office
-
Yapım yılı
2012
Bütçe
-
VOD çıkış tarihi
-
Tekrar çıkış tarihi
-
DVD çıkış tarihi
-
Dil
İngilizce
Blu-ray çıkış tarihi
-
Görüntü formatı
35 mm
Renk
Renkli
Ses formatı
Dolby Digital
Metraj
uzun metrajlı film
Yapım formatı
2.35 : 1 Cinemascope
Viza numarası
-
Oyunbozan Ralph Yeni Türkçe Dublajlı Fragman!
09 Ekim 2012 Salı - Haberler - Fotoğraf & Videolar 

0 yorum: